تازه ها

واسطه‌گری برای عرضه اولیه         نقدی بر سخنان جناب همتی رئیس بانک مرکزی در ابتدای سال 99         آیا حذف دلار از معاملات بین المللی امکان پذیر است؟         ایران 10 برابر فرانسه، کارخانه خودرو دارد/ ایران 16 برابر کره جنوبی کارخانه سیمان دارد اما کمتر تولید می کند         مجوزهایی که رانت و فساد می‌آورد         مدیریت سود و هموار سازی سود         چند انتظاری که باید از رئیس جدید سازمان مالیاتی داشت/ مدیران میانی، سازمان را می‌چرخانند         قیمت‌ها چه موقع پایین می‌آید؟         اعتماد به ثبات بازار ارز کلید کاهش قیمت‌هاست         ماده های قانون مالیاتهای مستقیم به همراه بخشنامه ها، آیین نامه ها، دستورالعمل ها و رای دیوان        

موقعیت فعلی: بخش مطالب و مطالب (برگشت به لیست)


حداقل دستمزد سال 92 بین 541 تا 638 هزارتومان

نظرات خوانندگان(1)  

هر کارگر مشمول قانون کار در سال جاری بر اساس 5 مولفه اصلی و جانبی حداقل مزد، بن نقدی، سنوات، حق اولاد و حق مسکن؛ بدون اضافه کاری، پاداش، حق پست و موارد مشابه آن؛ ماهیانه بین 541 تا 638 هزارتومان دریافت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس مصوبه حداقل دستمزد امسال کارگران و مشمولان قانون کار؛ هر فرد مشمول قانون کار در سال جاری باید ماهیانه حداقل 487 هزار و 125 تومان دستمزد دریافت کند که نسبت به 389 هزار و 700 تومان سال گذشته 25 درصد افزایش دارد.

همچنین شورای عالی کار اعلام کرد که کارگران در سال جاری به ازاء هر روز کار باید 300 تومان سنوات دریافت کنند که برای هر ماه مبلغ 9 هزار تومان خواهد شد. از سویی میزان بن نقدی کارگران در سال جاری مانند سال گذشته 35 هزار تومان برای هر ماه تعیین شده که کارفرما موظف است به عنوان مزایای جانبی ماهیانه کارگران، این مبلغ را به فیش حقوقی اضافه و به حساب افراد واریز نماید.

حق مسکن برای سال 92 مانند تقریبا یک دهه گذشته برای هر ماه به میزان 10 هزار تومان است ولی حق اولاد به نسبت افزایش حداقل حقوق روزانه کارگران برای هر فرزند 48 هزار و 712 تومان و برای حداکثر تا دو فرزند نیز 97 هزار و 424 تومان در نظر گرفته شده است.

حداقل دستمزد برای 25 درصد مشمولان قانون کار

اسدالله عباسی، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چندی پیش اعلام کرد هر کارگر مشمول قانون کار در سال جاری ماهیانه حداقل 629 هزار و 500 تومان دریافتی خواهد داشت. با این حال، مقامات بازار کار کشور می گویند 25 درصد کل نیروهای شاغل در کشور که از قانون کار تبعیت می کنند تنها مصوبه حداقل دستمزد 489 هزار و 700 تومانی را دریافت می کنند.

طبق مصوبه شورای عالی کار، هر کارگر در سال جاری به ازاء هر ماه کار باید 487 هزار و 125 تومان دریافت کند. همچنین کارفرما موظف است ماهیانه مبلغ 35 هزار تومان به عنوان حق بن نقدی در حساب های کارگران واریز نماید. به این مبلغ باید روزانه 300 تومان و در مجموع ماهیانه 9 هزار تومان به عنوان حق سنوات اضافه کرد.

از سویی، حق اولاد هر فرد در سال جاری مبلغ 47 هزار و 712 تومان تعیین شده است و برای دو فرزند نیز مبلغ 97 هزار و 424 تومان قابل پرداخت است. علاوه بر موارد یاد شده، مبلغ 10 هزار تومان نیز باید به عنوان حق مسکن به حقوق افراد اضافه شود.

مجموع دریافتی ماهیانه از 541 تا 638 هزارتومان

اگر کارفرمایی نخواهد و یا نتواند بیش از مبالغ یاد شده به افراد تحت پوشش خود حقوق پرداخت نماید، افراد مجرد و یا متاهلی که صاحب فرزند نیستند برای هر ماه کار مبلغ 541 هزار و 125 تومان دریافت می کنند. این مبلغ برای فرد متاهی با یک فرزند به میزان 589 هزار و 837 تومان و برای افرادی با دو فرزند نیز ماهیانه مبلغ 638 هزار و 549 تومان است.

یادآور می شود موارد یادشده تنها برای افرادی است که در بنگاه ها و واحدهای تولیدی تنها از حقوق مصوب شورای عالی کار برخوردار هستند و کارفرمایان آنها تنها مصوبات شورا را در هر سال به اجرا می گذارند. برای افرادی که دارای حداقل دستمزد به مراتب بالاتری از مصوبه شورای عالی کار هستند، به همان نسبت میزان دریافتی های نهایی بیشتر خواهد بود.

البته در مورد افراد شاغل در واحدهایی که از حداقل حقوق و مصوبات شورای عالی کار با 5 مولفه یادشده برخوردار هستند نیز به دلیل روشن نبودن میزان اضافه کاری هر فرد، احتمال در نظر گرفتن حق پست، حق تخصص، سابقه کار، تاثیر میزان تحصیلات در دریافتی، پاداش ها و فوق العاده ها؛ نمی توان برآوردهای دیگری ارائه کرد و ارقام 541 تا 638 هزارتومان به شروط یادشده و بدون اضافه کاری و موارد یاد شده است و تنها مولفه های اصلی مصوبه دستمزد را شامل می شود.


موضوع: مالیات
نویسنده:
تاریخ: 8ارديبهشت
کلیدواژه ها:


آخرین اخبار و مطالب سایت

 

جستجو در سایت

جستجو:

تابلو اعلانات

آخرین قیمت انس طلا

(1ثانیه پیش):

نمودار لحظه ای قیمت جهانی طلا

نظرسنجی

آیا از رکود اقتصادی گذشتیم و به رونق اقتصادی رسیدیم؟
در رکود اقتصادی به سر می بریم
مرحله گذر از روکود اقتصادی هستیم
از رکود اقتصادی گذشتیم

نمایش نتیجه

آمار سایت

آنلاین: 2 نفر
زمان بارگزاری این صفحه: 0/27 ثانیه

 

 

 

 

 

 

 

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است..